måndag 1 juni 2015

Jag - en TV-kändis!

Tydligen skall jag vara med i TV imorgon tisdag.1 Det är Kunskapskanalen som tisdag den 2 juni kl 16:50 sänder det föredrag med rubriken Människans plats i universum vilket var ett av mina båda framträdanden på årets Vetenskapsfestival i Göteborg. Repris lördag den 6 juni kl 10:00.

Om jag skall vara helt ärlig så är detta inte det mest inspirerade föredrag jag hållit, och jag tappade bort någon punchline mot slutet som var tänkt att knyta ihop föredraget lite tydligare, så min känsla blir nog att jag gjorde bättre insatser med t.ex. de YouTube-publicerade föredrag jag höll i Falkenberg 2013 och Saltsjöbaden 2014. Likväl tycks mitt Vetenskapsfestivalsföredrag ha bedömts som tillräckligt bra för att sända i TV, så helt illa var det kanske inte ändå.

Jag ränkar med att programmet efter att det sänts i TV kommer att bli tillgängligt någonstans här på nätet, och jag avser i så fall lägga upp en länk. (Edit 2 juni 2015: Här går det att se filmen.)

Fotnot

1) Detta är långt ifrån första gången jag är med i TV. Senaste framträdandet var förra året, i Barnkanalen.

3 kommentarer:

  1. Jag är inte avis, bar så vi fastslagit det. Sen kan vi slå fast att du är i gott sällskap bland saker som är bra nog för TV! https://www.youtube.com/watch?v=WvHxA7EjrKY

    SvaraRadera
  2. Hej Olle!
    mycket intressant föredrag! Du kan säkert ställa upp en motsvarande formel för AI. Frågan blir då varför AI inte slagit igenom trots massivt forskande.
    mvh

    SvaraRadera